3Paolo Berta small0g6Tre Soli Tre2Bassano Del Grappa Classica1Bric del Gaian7Tresoli01-BASSA4Roccanivo01
rGrappa Bianca di BardolinoPoli BarriqueGrappa Bianca di San LeonardoPO MorbidaGrappa di Amarone' OroGrappa di Amarone Bianca
416523
PO AromaticaJaccopo Poli TorcolatoJaccopo Poli Moscato BrandypPO EleganteJaccopo Poli VespaioloJaccopo Poli Arzente Brandy
sRegionali la AngelloBrandy Acquae VitaeGrappa di SassicaiaGrappa Stravecchia di ReciotoGrappa di San Leonardo StravecchiaRegionali Sent Antone

חזון

גראפס הוקמה בשנת 2008 על ידי השף והבעלים של מסעדת פיקולה פסטה (נוסדה בשנת 2000) מתוך אהבה ליינות אטליה, תרבות האוכל והשתייה האיטלקית ובעיקר הטעמים הנפלאים של המשקה הזה גראפה.

 

מכיוון שבעבר נהוג היה לחשוב שגראפה היא משקה גס, חזק וחסר אלגנטיות וזאת מכיוון שגראפות זולות אשר מזוקקות בזיקוק רציף אכן היו רובן כאילה,  החלטנו להביא לישראלים את החוויה המתוקנת של גראפות האיכות המזוקקות על ידי ארטיסנים הזיקוק דודי.

 

לצורך כך חיפשנו במשך שנים את המזקקות והתזקיקים האיכותיים ביותר אשר יערבו לחיכו ענין הטעם של הישראלים ויתאימו לסוג האוכל, מזג האוויר והתרבות הבילוי והשתייה שלנו בישראל.

 

מתוך כך נולדו קשרי ידידות הדוקים בין שלושת מזקקי העל של איטליה, יקופו פולי, אנריקה ברטה וברונו פרנצסקיני בכדי להביא את הטעמים הנפלאים הללו לישראל.

 

לצורך כך אנו מיבאים כבר היום מגוון נרחב מאוד של יותר מ 45 סוגי גראפות איכות והיד עוד נטויה.

 

כחלק משיתוף הפעולה עם היצרנים, אנו שוקדים ביחד באופן סדיר ואינטנסיבי על הקניית ידע וחינוך למשקה.  פעילות זו כוללת בתוכה הרצאות, מפגשי טעימות, הדרכות מקצועיות ואף סיורים מודרכים על ידנו במזקקות באיטליה.

 

אם בעבר גראפה הייתה למשקה "שוליים" בתפריט האלכוהול במסעדות, ברים ובתי קפה, אנו דואגים לכך כי תפריטי האלכוהול של היום והמחר יכללו מגוון רחב של גראפות איכות וגראפה תהפך למשקה מרכזי ""MAIN STREAM ולא עוד למשקה המשול ל(דלק מטוסים).

 

אנו שואפים להגיע לתודעתו של כל חובב אלכוהול באשר הוא ולחשוף בפניו את עוצמת הטעמים, הארומות והאלגנטיות של גראפות האיכות שאנו מציעים.

 

שתו ותהנו.

 

חברת גראפס

 

הכנסת תגובה

*