1Bric del Gaian0g7Tresoli01-BASSA6Tre Soli Tre2Bassano Del Grappa Classica3Paolo Berta small4Roccanivo01
Poli BarriquePO MorbidaGrappa Bianca di San LeonardoGrappa di Amarone BiancaGrappa Bianca di BardolinorGrappa di Amarone' Oro
625431
PO AromaticapJaccopo Poli Arzente BrandyJaccopo Poli VespaioloPO EleganteJaccopo Poli TorcolatoJaccopo Poli Moscato Brandy
Regionali Sent AntonesBrandy Acquae VitaeRegionali la AngelloGrappa di SassicaiaGrappa di San Leonardo StravecchiaGrappa Stravecchia di Recioto

היסטוריה

גראפ'ס נולדה ב2008 מתוך אהבה לאיטליה בכלל ולעולם הטעמים שמציע המשקה הנפלא הזה אשר מזוקק מגפת הענבים – גראפה.

יואב שמעוני השף והבעלים של בר הגראפה והיין הראשון והיחיד בארץ וצוות גראפס' מביאים אליכם את חווית הטעמים של הגראפה מהמזקקות האיכותיות והיוקרתיות ביותר מוונטו ומפיימונטה.

מאז הקמתה של חברת גראפס' חלה התפתחות אדירה ברמת הידע של אנשי האלכוהול על מוצרי הגראפה השונים ועלתה גם רמת המקצועיות שלהם בכל הקשור לאופן ההגשה והשתייה שלה. לקוחותיה של חברת גראפס' הם רבים מגוונים. ממסעדות יוקרתיות ועד לבתי קפה שכונתיים וברים. המשקה הצליח להתחבב על קהל אוהדים רחב ולקנות לו מעריצים רבים.

מתוך כתבה של יאיר גת "גראפה הדור הבא":

"גפת על פי המילון היא השארית המוצקה של פירות לאחר שהופק מהם המיץ. הגפת מכילה למעשה את רוב החומרים הארומטיים של הפרי אלה שנותנים ליין את הטעמים והריחות. עד לשנות ה80-של המאה ה20-היקבים האיטלקיים שמחויבים בחוק לזקק את כל הגפת שלהם היו מעבירים את הגפת לזיקוק רציף במזקקות תעשייתיות. התוצאות הגסות האלכוהוליות והצורבות של הזיקוקים ההם חיסלו את הארומות של הפרי והוציאו לגראפה שם של משהו שרק חקלאים איטלקים קשוחים במיוחד יהיו מוכנים להכניס לפה. כמה אומני זיקוק שהתעקשו לייצר גראפה איכותית מזני ענבים נבחרים בזיקוק דודי – שיטת זיקוק שמשמרת את הטעמים והארומות של חומר הגלם – הצליחו לעורר את הביקוש למשקה. קודם באיטליה ואחר כך בעולם."

הכנסת תגובה

*