פרימו קברנה סוביניון 2007
יין זה הופק מ-90% קברנה סוביניון ו- 10% מרלו מחלקות ייחודיות בכרם בן זמרה בגובה 800 מטר מעל פני הים.
הענבים נבצרו ידנית והיין תסס על הקליפות במשך ארבעה שבועות בטמפ' נמוכה,ולאחר מכן השריה נוספת במשך חודש על הקליפות .
היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי, במשך 24 חודשים, ועוד 18 חודשים לאחר הבקבוק.
זהו יין בעל גוף מלא וצבע ארגני עמוק . היין יוצא לשוק ממש בימים אלה, ורק עכשיו מתחילים לגלות את העומק של הארומות והטעמים המיוחדים שמתפתחים על הלשון.
זהו יין שמתפתח יחד עם הארוחה
מומלץ לפתוח את הפרימו בלנד 2007 כאשר שמים את הבשר בתנור לטעום אותו, ולאחר שעתיים לטעום אותו עם האורחים, ולזכור את ההתפתחות.
יין טוב מסגנון האירופי הקלאסי אינו מגלה את צפונותיו מייד. פרימו בלנד 2007 חושף את אוצרות הטעמים והארומות לאט לאט, מה שמגביר את ההנאה ממנו