0g4Roccanivo011Bric del Gaian2Bassano Del Grappa Classica7Tresoli01-BASSA6Tre Soli Tre3Paolo Berta small
Grappa di Amarone' OroGrappa di Amarone BiancaGrappa Bianca di BardolinoPO MorbidaGrappa Bianca di San LeonardorPoli Barrique
461532
Jaccopo Poli Moscato BrandyJaccopo Poli TorcolatoJaccopo Poli VespaioloJaccopo Poli Arzente BrandyPO ElegantePO Aromaticap
sRegionali la AngelloGrappa di SassicaiaGrappa di San Leonardo StravecchiaRegionali Sent AntoneBrandy Acquae VitaeGrappa Stravecchia di Recioto

קצת על איך שותים גראפה

גראפה מוגשת בכוס בעלת מבנה פרח הטוליפ או כוס אחרת בעלת פתח צר יחסית. את הגראפה שותים בטמפרטורת החדר ללא תוספות של קרח או מים. טעמי הגראפה מורגשים בחלק הקדמי של הפה, אזור השפתיים וקצה הלשון ולכן יש ללגום ממנה מעט בכל פעם ולא בלגימה אחת (שוט). הגראפה "נפתחת" מעט לאחר מזיגתה בכוס ולכן כדאי להמתין דקה או שתיים לפני שתייתה. גראפה נחשבת למשקה ד'ז'סטיף שאיתו מסיימים את הארוחה אך היא נפלאה גם כמשקה העומד בפני עצמו ללא קשר לארוחה.

הכנסת תגובה

*