0g4Roccanivo016Tre Soli Tre7Tresoli01-BASSA3Paolo Berta small1Bric del Gaian2Bassano Del Grappa Classica
Grappa di Amarone' OroGrappa di Amarone BiancaGrappa Bianca di San LeonardorGrappa Bianca di BardolinoPO MorbidaPoli Barrique
614352
Jaccopo Poli VespaioloPO ElegantepJaccopo Poli Moscato BrandyJaccopo Poli TorcolatoJaccopo Poli Arzente BrandyPO Aromatica
Grappa di San Leonardo StravecchiaRegionali la AngellosGrappa di SassicaiaBrandy Acquae VitaeRegionali Sent AntoneGrappa Stravecchia di Recioto

קצת על איך שותים גראפה

גראפה מוגשת בכוס בעלת מבנה פרח הטוליפ או כוס אחרת בעלת פתח צר יחסית. את הגראפה שותים בטמפרטורת החדר ללא תוספות של קרח או מים. טעמי הגראפה מורגשים בחלק הקדמי של הפה, אזור השפתיים וקצה הלשון ולכן יש ללגום ממנה מעט בכל פעם ולא בלגימה אחת (שוט). הגראפה "נפתחת" מעט לאחר מזיגתה בכוס ולכן כדאי להמתין דקה או שתיים לפני שתייתה. גראפה נחשבת למשקה ד'ז'סטיף שאיתו מסיימים את הארוחה אך היא נפלאה גם כמשקה העומד בפני עצמו ללא קשר לארוחה.

הכנסת תגובה

*