7Tresoli01-BASSA0g1Bric del Gaian4Roccanivo013Paolo Berta small2Bassano Del Grappa Classica6Tre Soli Tre
Grappa di Amarone' OroGrappa Bianca di BardolinorGrappa Bianca di San LeonardoGrappa di Amarone BiancaPoli BarriquePO Morbida
362154
Jaccopo Poli Arzente BrandypJaccopo Poli Moscato BrandyPO AromaticaJaccopo Poli VespaioloPO EleganteJaccopo Poli Torcolato
Grappa di San Leonardo StravecchiaRegionali Sent AntoneGrappa di SassicaiasGrappa Stravecchia di ReciotoBrandy Acquae VitaeRegionali la Angello

קצת על איך שותים גראפה

גראפה מוגשת בכוס בעלת מבנה פרח הטוליפ או כוס אחרת בעלת פתח צר יחסית. את הגראפה שותים בטמפרטורת החדר ללא תוספות של קרח או מים. טעמי הגראפה מורגשים בחלק הקדמי של הפה, אזור השפתיים וקצה הלשון ולכן יש ללגום ממנה מעט בכל פעם ולא בלגימה אחת (שוט). הגראפה "נפתחת" מעט לאחר מזיגתה בכוס ולכן כדאי להמתין דקה או שתיים לפני שתייתה. גראפה נחשבת למשקה ד'ז'סטיף שאיתו מסיימים את הארוחה אך היא נפלאה גם כמשקה העומד בפני עצמו ללא קשר לארוחה.

הכנסת תגובה

*