4Roccanivo016Tre Soli Tre2Bassano Del Grappa Classica0g1Bric del Gaian7Tresoli01-BASSA3Paolo Berta small
Grappa di Amarone' OroPoli BarriqueGrappa di Amarone BiancaGrappa Bianca di BardolinoPO MorbidarGrappa Bianca di San Leonardo
436251
Jaccopo Poli VespaioloJaccopo Poli Arzente BrandyPO AromaticaJaccopo Poli TorcolatoPO EleganteJaccopo Poli Moscato Brandyp
Regionali la AngellosGrappa di San Leonardo StravecchiaBrandy Acquae VitaeGrappa Stravecchia di ReciotoGrappa di SassicaiaRegionali Sent Antone

קצת על איך שותים גראפה

גראפה מוגשת בכוס בעלת מבנה פרח הטוליפ או כוס אחרת בעלת פתח צר יחסית. את הגראפה שותים בטמפרטורת החדר ללא תוספות של קרח או מים. טעמי הגראפה מורגשים בחלק הקדמי של הפה, אזור השפתיים וקצה הלשון ולכן יש ללגום ממנה מעט בכל פעם ולא בלגימה אחת (שוט). הגראפה "נפתחת" מעט לאחר מזיגתה בכוס ולכן כדאי להמתין דקה או שתיים לפני שתייתה. גראפה נחשבת למשקה ד'ז'סטיף שאיתו מסיימים את הארוחה אך היא נפלאה גם כמשקה העומד בפני עצמו ללא קשר לארוחה.

הכנסת תגובה

*