7Tresoli01-BASSA3Paolo Berta small1Bric del Gaian0g4Roccanivo012Bassano Del Grappa Classica6Tre Soli Tre
Grappa di Amarone BiancaGrappa di Amarone' OroPO MorbidaGrappa Bianca di BardolinoPoli BarriquerGrappa Bianca di San Leonardo
536124
PO ElegantePO AromaticaJaccopo Poli VespaioloJaccopo Poli Moscato BrandyJaccopo Poli TorcolatopJaccopo Poli Arzente Brandy
Grappa di San Leonardo StravecchiaBrandy Acquae VitaesGrappa Stravecchia di ReciotoRegionali la AngelloGrappa di SassicaiaRegionali Sent Antone

קצת על איך שותים גראפה

גראפה מוגשת בכוס בעלת מבנה פרח הטוליפ או כוס אחרת בעלת פתח צר יחסית. את הגראפה שותים בטמפרטורת החדר ללא תוספות של קרח או מים. טעמי הגראפה מורגשים בחלק הקדמי של הפה, אזור השפתיים וקצה הלשון ולכן יש ללגום ממנה מעט בכל פעם ולא בלגימה אחת (שוט). הגראפה "נפתחת" מעט לאחר מזיגתה בכוס ולכן כדאי להמתין דקה או שתיים לפני שתייתה. גראפה נחשבת למשקה ד'ז'סטיף שאיתו מסיימים את הארוחה אך היא נפלאה גם כמשקה העומד בפני עצמו ללא קשר לארוחה.

הכנסת תגובה

*