2Bassano Del Grappa Classica4Roccanivo013Paolo Berta small0g6Tre Soli Tre7Tresoli01-BASSA1Bric del Gaian
Grappa di Amarone' OrorPoli BarriqueGrappa Bianca di BardolinoGrappa Bianca di San LeonardoGrappa di Amarone BiancaPO Morbida
563412
Jaccopo Poli TorcolatoJaccopo Poli VespaiolopJaccopo Poli Arzente BrandyJaccopo Poli Moscato BrandyPO ElegantePO Aromatica
Grappa Stravecchia di ReciotosBrandy Acquae VitaeGrappa di San Leonardo StravecchiaRegionali la AngelloGrappa di SassicaiaRegionali Sent Antone

קצת על איך שותים גראפה

גראפה מוגשת בכוס בעלת מבנה פרח הטוליפ או כוס אחרת בעלת פתח צר יחסית. את הגראפה שותים בטמפרטורת החדר ללא תוספות של קרח או מים. טעמי הגראפה מורגשים בחלק הקדמי של הפה, אזור השפתיים וקצה הלשון ולכן יש ללגום ממנה מעט בכל פעם ולא בלגימה אחת (שוט). הגראפה "נפתחת" מעט לאחר מזיגתה בכוס ולכן כדאי להמתין דקה או שתיים לפני שתייתה. גראפה נחשבת למשקה ד'ז'סטיף שאיתו מסיימים את הארוחה אך היא נפלאה גם כמשקה העומד בפני עצמו ללא קשר לארוחה.

הכנסת תגובה

*