7Tresoli01-BASSA3Paolo Berta small0g6Tre Soli Tre4Roccanivo012Bassano Del Grappa Classica1Bric del Gaian
Grappa di Amarone BiancaPoli BarriqueGrappa Bianca di San LeonardoGrappa Bianca di BardolinoPO MorbidarGrappa di Amarone' Oro
326541
PO ElegantePO AromaticaJaccopo Poli VespaioloJaccopo Poli Arzente BrandypJaccopo Poli Moscato BrandyJaccopo Poli Torcolato
Regionali Sent AntoneGrappa di San Leonardo StravecchiaGrappa Stravecchia di ReciotosBrandy Acquae VitaeRegionali la AngelloGrappa di Sassicaia

קצת על איך שותים גראפה

גראפה מוגשת בכוס בעלת מבנה פרח הטוליפ או כוס אחרת בעלת פתח צר יחסית. את הגראפה שותים בטמפרטורת החדר ללא תוספות של קרח או מים. טעמי הגראפה מורגשים בחלק הקדמי של הפה, אזור השפתיים וקצה הלשון ולכן יש ללגום ממנה מעט בכל פעם ולא בלגימה אחת (שוט). הגראפה "נפתחת" מעט לאחר מזיגתה בכוס ולכן כדאי להמתין דקה או שתיים לפני שתייתה. גראפה נחשבת למשקה ד'ז'סטיף שאיתו מסיימים את הארוחה אך היא נפלאה גם כמשקה העומד בפני עצמו ללא קשר לארוחה.

הכנסת תגובה

*