6Tre Soli Tre2Bassano Del Grappa Classica0g1Bric del Gaian3Paolo Berta small7Tresoli01-BASSA4Roccanivo01
Poli BarriqueGrappa Bianca di San LeonardoGrappa Bianca di BardolinoPO MorbidarGrappa di Amarone' OroGrappa di Amarone Bianca
152436
Jaccopo Poli Arzente BrandyPO ElegantepPO AromaticaJaccopo Poli Moscato BrandyJaccopo Poli VespaioloJaccopo Poli Torcolato
Regionali la AngelloRegionali Sent AntoneGrappa Stravecchia di ReciotoGrappa di SassicaiaGrappa di San Leonardo StravecchiaBrandy Acquae Vitaes

קצת על איך שותים גראפה

גראפה מוגשת בכוס בעלת מבנה פרח הטוליפ או כוס אחרת בעלת פתח צר יחסית. את הגראפה שותים בטמפרטורת החדר ללא תוספות של קרח או מים. טעמי הגראפה מורגשים בחלק הקדמי של הפה, אזור השפתיים וקצה הלשון ולכן יש ללגום ממנה מעט בכל פעם ולא בלגימה אחת (שוט). הגראפה "נפתחת" מעט לאחר מזיגתה בכוס ולכן כדאי להמתין דקה או שתיים לפני שתייתה. גראפה נחשבת למשקה ד'ז'סטיף שאיתו מסיימים את הארוחה אך היא נפלאה גם כמשקה העומד בפני עצמו ללא קשר לארוחה.

הכנסת תגובה

*