4Roccanivo010g1Bric del Gaian6Tre Soli Tre2Bassano Del Grappa Classica3Paolo Berta small7Tresoli01-BASSA
Grappa di Amarone BiancarGrappa di Amarone' OroGrappa Bianca di BardolinoGrappa Bianca di San LeonardoPoli BarriquePO Morbida
254136
PO EleganteJaccopo Poli Moscato BrandypJaccopo Poli TorcolatoJaccopo Poli Arzente BrandyJaccopo Poli VespaioloPO Aromatica
Grappa di SassicaiasGrappa Stravecchia di ReciotoGrappa di San Leonardo StravecchiaRegionali Sent AntoneRegionali la AngelloBrandy Acquae Vitae

קצת על איך שותים גראפה

גראפה מוגשת בכוס בעלת מבנה פרח הטוליפ או כוס אחרת בעלת פתח צר יחסית. את הגראפה שותים בטמפרטורת החדר ללא תוספות של קרח או מים. טעמי הגראפה מורגשים בחלק הקדמי של הפה, אזור השפתיים וקצה הלשון ולכן יש ללגום ממנה מעט בכל פעם ולא בלגימה אחת (שוט). הגראפה "נפתחת" מעט לאחר מזיגתה בכוס ולכן כדאי להמתין דקה או שתיים לפני שתייתה. גראפה נחשבת למשקה ד'ז'סטיף שאיתו מסיימים את הארוחה אך היא נפלאה גם כמשקה העומד בפני עצמו ללא קשר לארוחה.

הכנסת תגובה

*