0g3Paolo Berta small2Bassano Del Grappa Classica4Roccanivo016Tre Soli Tre7Tresoli01-BASSA1Bric del Gaian
rGrappa Bianca di BardolinoPO MorbidaGrappa Bianca di San LeonardoGrappa di Amarone' OroGrappa di Amarone BiancaPoli Barrique
456312
PO AromaticaJaccopo Poli TorcolatoJaccopo Poli Moscato BrandyPO EleganteJaccopo Poli Arzente BrandypJaccopo Poli Vespaiolo
Grappa Stravecchia di ReciotoRegionali la AngellosBrandy Acquae VitaeRegionali Sent AntoneGrappa di San Leonardo StravecchiaGrappa di Sassicaia

קצת על איך שותים גראפה

גראפה מוגשת בכוס בעלת מבנה פרח הטוליפ או כוס אחרת בעלת פתח צר יחסית. את הגראפה שותים בטמפרטורת החדר ללא תוספות של קרח או מים. טעמי הגראפה מורגשים בחלק הקדמי של הפה, אזור השפתיים וקצה הלשון ולכן יש ללגום ממנה מעט בכל פעם ולא בלגימה אחת (שוט). הגראפה "נפתחת" מעט לאחר מזיגתה בכוס ולכן כדאי להמתין דקה או שתיים לפני שתייתה. גראפה נחשבת למשקה ד'ז'סטיף שאיתו מסיימים את הארוחה אך היא נפלאה גם כמשקה העומד בפני עצמו ללא קשר לארוחה.

הכנסת תגובה

*