7Tresoli01-BASSA6Tre Soli Tre4Roccanivo012Bassano Del Grappa Classica1Bric del Gaian3Paolo Berta small0g
PO MorbidaPoli BarriqueGrappa Bianca di BardolinorGrappa Bianca di San LeonardoGrappa di Amarone BiancaGrappa di Amarone' Oro
421563
PO AromaticaJaccopo Poli VespaioloJaccopo Poli Moscato BrandyPO EleganteJaccopo Poli TorcolatopJaccopo Poli Arzente Brandy
sRegionali Sent AntoneGrappa Stravecchia di ReciotoBrandy Acquae VitaeRegionali la AngelloGrappa di SassicaiaGrappa di San Leonardo Stravecchia

קצת על איך שותים גראפה

גראפה מוגשת בכוס בעלת מבנה פרח הטוליפ או כוס אחרת בעלת פתח צר יחסית. את הגראפה שותים בטמפרטורת החדר ללא תוספות של קרח או מים. טעמי הגראפה מורגשים בחלק הקדמי של הפה, אזור השפתיים וקצה הלשון ולכן יש ללגום ממנה מעט בכל פעם ולא בלגימה אחת (שוט). הגראפה "נפתחת" מעט לאחר מזיגתה בכוס ולכן כדאי להמתין דקה או שתיים לפני שתייתה. גראפה נחשבת למשקה ד'ז'סטיף שאיתו מסיימים את הארוחה אך היא נפלאה גם כמשקה העומד בפני עצמו ללא קשר לארוחה.

הכנסת תגובה

*