7Tresoli01-BASSA1Bric del Gaian2Bassano Del Grappa Classica0g6Tre Soli Tre3Paolo Berta small4Roccanivo01
Poli BarriqueGrappa di Amarone BiancaGrappa Bianca di BardolinorGrappa di Amarone' OroGrappa Bianca di San LeonardoPO Morbida
213654
Jaccopo Poli VespaioloPO AromaticaJaccopo Poli Moscato BrandyPO EleganteJaccopo Poli TorcolatoJaccopo Poli Arzente Brandyp
Regionali la AngellosGrappa di SassicaiaGrappa Stravecchia di ReciotoRegionali Sent AntoneGrappa di San Leonardo StravecchiaBrandy Acquae Vitae

קצת על איך שותים גראפה

גראפה מוגשת בכוס בעלת מבנה פרח הטוליפ או כוס אחרת בעלת פתח צר יחסית. את הגראפה שותים בטמפרטורת החדר ללא תוספות של קרח או מים. טעמי הגראפה מורגשים בחלק הקדמי של הפה, אזור השפתיים וקצה הלשון ולכן יש ללגום ממנה מעט בכל פעם ולא בלגימה אחת (שוט). הגראפה "נפתחת" מעט לאחר מזיגתה בכוס ולכן כדאי להמתין דקה או שתיים לפני שתייתה. גראפה נחשבת למשקה ד'ז'סטיף שאיתו מסיימים את הארוחה אך היא נפלאה גם כמשקה העומד בפני עצמו ללא קשר לארוחה.

הכנסת תגובה

*