0g4Roccanivo017Tresoli01-BASSA3Paolo Berta small6Tre Soli Tre1Bric del Gaian2Bassano Del Grappa Classica
Grappa di Amarone' OrorGrappa di Amarone BiancaGrappa Bianca di BardolinoPoli BarriquePO MorbidaGrappa Bianca di San Leonardo
243165
Jaccopo Poli VespaiolopPO AromaticaPO EleganteJaccopo Poli Moscato BrandyJaccopo Poli TorcolatoJaccopo Poli Arzente Brandy
Grappa di San Leonardo StravecchiaGrappa Stravecchia di ReciotoRegionali Sent AntoneBrandy Acquae VitaeRegionali la AngellosGrappa di Sassicaia

קצת על איך שותים גראפה

גראפה מוגשת בכוס בעלת מבנה פרח הטוליפ או כוס אחרת בעלת פתח צר יחסית. את הגראפה שותים בטמפרטורת החדר ללא תוספות של קרח או מים. טעמי הגראפה מורגשים בחלק הקדמי של הפה, אזור השפתיים וקצה הלשון ולכן יש ללגום ממנה מעט בכל פעם ולא בלגימה אחת (שוט). הגראפה "נפתחת" מעט לאחר מזיגתה בכוס ולכן כדאי להמתין דקה או שתיים לפני שתייתה. גראפה נחשבת למשקה ד'ז'סטיף שאיתו מסיימים את הארוחה אך היא נפלאה גם כמשקה העומד בפני עצמו ללא קשר לארוחה.

הכנסת תגובה

*