7Tresoli01-BASSA6Tre Soli Tre4Roccanivo013Paolo Berta small0g2Bassano Del Grappa Classica1Bric del Gaian
Grappa Bianca di BardolinoGrappa di Amarone' OroPoli BarriqueGrappa Bianca di San LeonardorGrappa di Amarone BiancaPO Morbida
365241
PO AromaticaJaccopo Poli VespaioloPO EleganteJaccopo Poli Arzente BrandyJaccopo Poli TorcolatopJaccopo Poli Moscato Brandy
Grappa di SassicaiaGrappa Stravecchia di ReciotoRegionali Sent AntoneBrandy Acquae VitaesRegionali la AngelloGrappa di San Leonardo Stravecchia

קצת על איך שותים גראפה

גראפה מוגשת בכוס בעלת מבנה פרח הטוליפ או כוס אחרת בעלת פתח צר יחסית. את הגראפה שותים בטמפרטורת החדר ללא תוספות של קרח או מים. טעמי הגראפה מורגשים בחלק הקדמי של הפה, אזור השפתיים וקצה הלשון ולכן יש ללגום ממנה מעט בכל פעם ולא בלגימה אחת (שוט). הגראפה "נפתחת" מעט לאחר מזיגתה בכוס ולכן כדאי להמתין דקה או שתיים לפני שתייתה. גראפה נחשבת למשקה ד'ז'סטיף שאיתו מסיימים את הארוחה אך היא נפלאה גם כמשקה העומד בפני עצמו ללא קשר לארוחה.

הכנסת תגובה

*