3Paolo Berta small1Bric del Gaian0g4Roccanivo017Tresoli01-BASSA6Tre Soli Tre2Bassano Del Grappa Classica
Grappa Bianca di BardolinoPO MorbidaPoli BarriqueGrappa di Amarone' OroGrappa Bianca di San LeonardoGrappa di Amarone Biancar
453162
Jaccopo Poli VespaioloPO EleganteJaccopo Poli Moscato BrandyJaccopo Poli TorcolatoJaccopo Poli Arzente BrandyPO Aromaticap
Grappa di SassicaiaGrappa Stravecchia di ReciotoBrandy Acquae VitaeRegionali la AngelloGrappa di San Leonardo StravecchiasRegionali Sent Antone

קצת על איך שותים גראפה

גראפה מוגשת בכוס בעלת מבנה פרח הטוליפ או כוס אחרת בעלת פתח צר יחסית. את הגראפה שותים בטמפרטורת החדר ללא תוספות של קרח או מים. טעמי הגראפה מורגשים בחלק הקדמי של הפה, אזור השפתיים וקצה הלשון ולכן יש ללגום ממנה מעט בכל פעם ולא בלגימה אחת (שוט). הגראפה "נפתחת" מעט לאחר מזיגתה בכוס ולכן כדאי להמתין דקה או שתיים לפני שתייתה. גראפה נחשבת למשקה ד'ז'סטיף שאיתו מסיימים את הארוחה אך היא נפלאה גם כמשקה העומד בפני עצמו ללא קשר לארוחה.

הכנסת תגובה

*