הסדרה האזורית – סנט אנטונה
Regionali Sent’ Antone
חומר גלם:
ענבי מוסקטו מובחרים מאזור פיימונטה.
ענבי מוסקטו מובחרים מאזור פיימונטה.
תהליך זיקוק ויישון:
זיקוק דודי איכותי ויישון של 10-12 חודשים בחביות עץ אלון משומשות.
זיקוק דודי איכותי ויישון של 10-12 חודשים בחביות עץ אלון משומשות.
על התזקיק:
גראפה בעלת גוון זהוב, רכה, חלקה וקטיפתית עם ארומות נעימות של תבלינים ופירות בשלים.
גראפה בעלת גוון זהוב, רכה, חלקה וקטיפתית עם ארומות נעימות של תבלינים ופירות בשלים.
אחוז אלכוהול: 40.0%
תכולה: 700 מ"ל