הסדרה האזורית – לה אנג'לו
Regionali – la Angello
חומר גלם:
ענבי ברברה מובחרים מאזור פיימונטה
ענבי ברברה מובחרים מאזור פיימונטה
תהליך זיקוק ויישון:
זיקוק דודי איכותי ויישון של 10-12 חודשים בחביות עץ אלון משומשות.
זיקוק דודי איכותי ויישון של 10-12 חודשים בחביות עץ אלון משומשות.
על התזקיק:
גראפה זהובה, בעלת ארומות של פירות יער מתקתקים. בפה היא בשרנית ומעניינת עם סיומת ארוכה ומתובלת.
גראפה זהובה, בעלת ארומות של פירות יער מתקתקים. בפה היא בשרנית ומעניינת עם סיומת ארוכה ומתובלת.
אחוז אלכוהול: 40.0%
תכולה: 700 מ"ל