גראפה סאסיקאיה
Grappa di Sassicaia
חומר גלם:
גפת ענבי קברנה סוביניון וקברנה פרנק ששימשו לעשיית יין הסאסיקאיה הידוע מבולגרי.
תהליך זיקוק ויישון:
זיקוק דודי איכותי, לא רציף, בעזרת קיטור. הגראפה מתיישנת 4 שנים בחביות עץ אלון ושישה חודשים נוספים בחביות ששימשו ליישון היין.
על התזקיק:
גראפה עשירה מאד בניחוח ארזים, קקאו, קפה, וניל, קינמון ודבש. בפה, רכה ובעלת גוף מלא. גראפה מלכותית עם סיומת ארוכה של אניס וליקריץ.
אחוז אלכוהול: 40.0%
תכולה: 500 מ"ל