פאולו ברטה
Paolo Berta
חומר גלם:
גפת מענבי נביולו וברברה האופיניים לאזור פיימונטה
תהליך זיקוק ויישון:
בחירה קפדנית של חומרי הגלם ולאחריה זיקוק דודי מדויק על פי המסורת והניסיון של אב המשפחה – פאולו ברטה מיושנת 20 שנה במרתפי המזקקה.
בחירה קפדנית של חומרי הגלם ולאחריה זיקוק דודי מדויק על פי המסורת והניסיון של אב המשפחה – פאולו ברטה מיושנת 20 שנה במרתפי המזקקה.
על התזקיק:
גראפה בצבע חום ענברי, בעלת גוף מלא, מורכב ועושר נדיר של ארומות.
גראפה בצבע חום ענברי, בעלת גוף מלא, מורכב ועושר נדיר של ארומות.
אחוז אלכוהול: 45.0%
תכולה: 700 מ"ל